Een stijlvaste, waterdichte en kleurvaste vloer

Beton ciré is een stijlvol en modern alternatief voor traditionele vloeren. Het is een soort gevlochten vloerbedekking die bestaat uit dunne lagen beton. Beton ciré is makkelijk te onderhouden en duurzaam, waardoor het een populaire keuze is voor moderne huizen en bedrijven. Beton ciré is een populaire manier om vloeren, muren en andere oppervlakken een strak en modern uiterlijk te geven. Het wordt gemaakt door betonmortel te verdunnen met water en het dan aan te brengen op het gewenste oppervlak. Beton ciré kan in verschillende kleuren worden gemaakt, waardoor het makkelijk is om het precies af te stemmen op de rest van de inrichting.

Zeker voor meubels, keukens en vloeren wordt beton ciré steeds vaker gebruikt, en dat is niet zonder reden. Beton ciré heeft namelijk erg veel unieke en onderscheidende eigenschappen. Maar wat zijn de unieke eigenschappen van beton ciré? En wat is de prijs van een beton ciré vloer? In deze blog gaan we het allemaal bespreken. 

Wat is beton ciré?

De vloer is een belangrijk onderdeel van elk huis en het is daarom belangrijk om de juiste vloerafwerking te kiezen. Er zijn veel verschillende soorten vloeren, maar beton cire is een populaire keuze vanwege zijn duurzaamheid en mooie uiterlijk. Beton cire is een populair type vloerafwerking dat ook wordt gewaardeerd om zijn gladde, strakke afwerking. Het is ideaal voor ruimtes waar veel gebruik gemaakt wordt van vloeistoffen of voor ruimtes waar hygiëne een topprioriteit is. Denk bijvoorbeeld aan een keuken. Echter is het ook uitermate geschikt voor droge ruimtes. 

De unieke eigenschappen van beton ciré

Beton ciré is sterk, duurzaam, waterdicht en stijlvast. Maar het feit dat beton ciré voor bijna elke ondergrond toepasbaar is, is een zeer groot voordeel ten opzichte van andere materialen. Bovendien kan het over een oude ondergrond worden geplaatst, wat ervoor zorgt dat je de oude ondergrond kunt laten zitten. Dit bespaart veel tijd en geld. Een betonlook gaat jarenlang mee en is onderhoudsarm, kleurvast en ook nog eens schimmelvrij. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen kiezen voor een beton ciré vloer. 

De prijs van een beton ciré vloer

Ben je benieuwd naar de beton cire vloer prijs? Dan is het goed om rekening te houden met een aantal factoren. De oppervlakte, ondergrond, toplaag en toepassing zijn van invloed op de kosten van een beton ciré vloer. Een beton ciré vloer in een natte ruimte is bijvoorbeeld duurder dan een beton ciré vloer in een droge ruimte.