De nieuwe interieurtrends

Vandaag de dag zijn er eindeloze mogelijkheden om een bij jou passend interieur samen te stellen. Alle stijlen zijn mogelijk en voor iedereen is er wel een trend die aansluit bij zijn of haar persoonlijkheid. Wat we in 2019 heel vaak terug zien, en dat zal voorlopig ook zo blijven, zijn natuurtinten. Of het nu gaat om een houten tafeltje of een rieten stoel, aardetinten zijn natuurlijk ontzettend goed te combineren. Maar of je dit nu doet met lieve pastelkleuren of een stevig donkergroen, zorg dat het eerst goed zit met de basis.

Tikkeltje stoer

Hoewel natuurlijke materialen en kleuren van zichzelf al een stevige uitstraling hebben, zijn ze soms net niet afdoende voor diegenen die voor een wat meer industriële look willen gaan. In zo’n geval is grijs een zeer geschikte kleur om mee te combineren. Deze kleur is chique, maar kan tegelijkertijd ook heel stoer ogen. Om dit effect heel duidelijk terug te laten komen, is een epoxyvloer een fantastische mogelijkheid. Dit type gietvloer is in een mum van tijd te leggen en na een paar uur al volledig gehard. Daarbij komt dat behalve het robuuste uiterlijk de vloer ook daadwerkelijk heel wat kan hebben. Het is een van de hardste vloeren die gegoten kan worden. Nog een voordeel: het is praktisch onmogelijk dat er krassen zullen ontstaan in de vloer en ook zal deze bijna niet slijten.

Snufje gezelligheid

Om het huiselijk gevoel in deze ruimte vast te houden, kunnen de grootste meubels worden ingezet. Wanneer deze wat milder zijn wat betreft hun uiterlijk, zal dit het geheel van stijlen precies doen uitkomen waar je het wilt hebben. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld een grote hoekbank, die niet in de laatste plaats een goede blikvanger zijn. Daarnaast zijn hoekbanken natuurlijk ideaal om zitplaatsen te bieden aan een groot aantal gasten, die kunnen dan meteen de ruimte waar ze verblijven bewonderen.

Fijn kantoor

Waar deze toepassingen heel mooi kunnen zijn in een huiskamer of buitenruimte met overkapping, zijn ze ook zeker toepasbaar in bijvoorbeeld een kantoor of ander type werkruimte. Het stoere karakter van de vloer zorgt dan voor een professionele uitstraling, waar de bank ervoor zorgt dat klanten zich op hun gemak kunnen voelen. Ook in deze setting is een combinatie met natuurlijke tinten een aanrader, hout zorgt er altijd weer voor dat de sfeer wat speelser word, zeker wanneer we dit in een werkomgeving plaatsen.