le specs

Le Specs zonnebrillen: ik ben fan

Kijk je wel eens een serie, waarvan je denkt: die is zo goed, die moet ik delen met al mijn vrienden? Dat gevoel heb ik dus ook met Le Specs zonnebrillen. Normaliter ben ik helemaal niet zo van het delen of ‘’pushen’’ van spullen die ik zelf leuk vind. Maar met Le Specs zonnebrillen kan ik mezelf gewoon niet helpen! Het is net als de vriendinnen die me keer op keer vertellen dat ik Game of Thrones moet kijken. Ga ik toch niet doen. Hoe dan ook, aangezien ik toch dit blog heb dacht ik dat ik er maar een artikel over moest schrijven!

Le Specs zonnebrillen in detail

Oké, dus, het eerste dat je jezelf waarschijnlijk afvraagt is: waarom vind ik die Le Specs zonnebrillen zo te gek? Een logische vraag en daarbij niet eentje die je eenvoudig kunt beantwoorden. Smaken verschillen natuurlijk, dus redenen die te maken hebben met waarom iets best is, zijn meestal subjectief. Hoe dan, ik ga m’n best doen!

Het merk Le Specs draait volledig om kwaliteit. Dat houdt voor een groot deel in dat de zonnebrillen niet zonder reden stuk zullen gaan, een goede UV-bescherming bieden en daarbij ook comfortabel zijn om te dragen. Om je echt te overtuigen zou ik eigenlijk een puntensysteem moeten bedenken voor zonnebrillen, maar ja daar heb ik helaas geen tijd voor!

De coolste designs

Als er één ding is waar de brillen van Specs om bekend staan, dan is het wel het gave design! Le Specs zonnebrillen hebben namelijk echt hele mooie ontwerpen, in zeer diverse stijlen. Er zijn zo veel verschillende modellen monturen van Le Specs, dat er haast wel iets voor je tussen moet zitten! Van de jaren tachtig, tot de jaren veertig en weer terug naar het heden; dit merk heeft alles. Het trendy en toegankelijke design van Le Specs zonnebrillen zorgt er voor dat je opgemerkt wordt. En dat is soms best leuk!

Le Specs zonnebrillen online

Het leukste van deze zonnebrillen? Je kunt ze nu heel eenvoudig online bestellen! Dat is lekker, want dan hoef je niet eens de deur meer uit om ze te zoeken. Een van de beste plekken in Nederland om een Le Specs zonnebril aan te schaffen is in de webshop van Brandfield. Daar kun je namelijk tot laat in de avond bestellen en dan krijg je je bestelling de volgende dag binnen.