Sportieve comfort met AB Lifestyle en Quotrell

Alle sportievelingen onder ons opgelet! Ben jij op zoek naar een kwalitatief goed kledingmerk dat past bij jouw sportieve leven? Vind je comfort net zo belangrijk als stijl? Ben je niet van plan om onnodig veel geld aan nieuwe kleding uit te geven? Houd je van minimalistische, maar toch opvallende designs? Dan zijn AB Lifestyle en Quotrell de perfecte kleding merken voor jouw nieuwe, sportieve look. In deze blog vind je alles wat je moet weten over deze twee kleding merken waardoor je zeker weet dat je een goede keuze zult gaan maken op dit gebied en dat is natuurlijk wel zo prettig.

Wat is AB Lifestyle?

AB Lifestyle is begonnen als AB caps. Het merk is in 2015 opgericht voor voetballer Alexander Büttner en ontwierp luxe petten. Na enkele jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een heus kledingmerk. AB Lifestyle heeft vooral tijdloze en minimalistische designs met opvallende, maar wel tijdloze kleuren. Ze verkopen niet alleen shirts, shorts, jeans en jassen, maar ook zwembroeken. Uiteraard zijn ze ook doorgegaan met het verkopen van luxe petten. AB Lifestyle vraagt een schappelijke prijs voor hun kleding en leveren kledingstukken van goede kwaliteit. Het is mogelijk om via de website te bestellen. AB Lifestyle geeft klanten de mogelijkheid om achteraf te betalen en boven de €50,- is de verzending gratis. Wil je de winkel liever in het echt bezoeken? Dat kan in Doetinchem op dit adres: Waterstraat 7. In deze mooie winkel zal je goed geholpen worden en met het uitzoeken van jouw nieuwe favoriete outfit.

Wat is Quotrell?

Quotrell is een kledingmerk voor de zelfverzekerde man of vrouw, waarbij comfort centraal staat. Zo hebben zij trainingspakken, truien, shirts en polo’s in hun collectie, die stuk voor stuk comfortabel dragen. Ze hebben kleding voor mannen en vrouwen, maar door hun minimalistische designs zijn veel kledingstukken te dragen als uniseks-kleding. Ook verkoopt Quotrell accessoires die fijlloos met hun sportieve kleding te combineren is. Zo verkopen ze tassen, riemen en bucket hats. Quotrell heeft ook oog voor zijn klanten. Zo is er de optie om achteraf te betalen en vragen te stellen via WhatsApp. Net zoals bij AB Lifestyle, is de verzending gratis vanaf een bestelwaarde van €50,-. Quotrell haalt inspiratie uit Amsterdam en New York en zorgt zo dat al hun kleding casual en trendy is. Dus als je een keertje in Nijmegen bent, loop dan zeker naar Gerard Noodtstraat 44, om je nieuwe favoriete merk te passen.