tv huren

De voetbalkoorts is weer begonnen

In de kroeg staan de mensen aandachtig te staren. Een warm glas vergeten bier nog in de hand. Het gejuich als er wordt gescoord en het feest naderhand. Thuis zitten de mensen op de bank. Het achtuurjournaal is net geweest. De koffie staat te pruttelen. Het is een flink contrast. Het enige wat deze omgevingen gemeen hebben is de tv.

Voetbalkoorts

De voetbalkoorts in Nederland is weer toegeslagen. Nu Ajax succes heeft in de Champions League is voetbal het onderwerp bij het koffiezetapparaat. In de kroeg of thuis op de bank. Op veel plekken staat de tv aan. Maar wat als er geen tv in huis is?

Een tv huren is niks nieuws. Er zijn bedrijven op de markt die tv’s verhuren voor één of meerdere dagen. De grootte en vorm van de tv hangt af van het doel dat je ervoor hebt. Voor presentaties zijn er grote tv’s die op een lang standaard staan. Voor congressen zijn er grotere tv’s beschikbaar waardoor iedereen het kan zien. Maar je kan er zelf ook één huren.

Hoe doe je dit?

Stel je voor, je wil je vrienden uitnodigen om samen te kijken maar er is één probleem. Je tv is te klein of niet aanwezig in huis. Dit hoeft nog geen spelbreker te zijn. Wat dacht je ervan om een tv te huren voor een avond? Grote schermen, kleine schermen. Ze zijn er in vele soorten kwaliteiten en maten. Er is aanbod genoeg.

De service is ook niet om over te klagen. De tv’s worden vaak aan huis bezorgd en weer opgehaald. De bedrijven willen hun tv’s natuurlijk ook heel houden en door zelf het transport te regelen is de kans kleiner dat hij kapot aankomt of terugkomt. Installeren gaat in overleg. De dag erna lever je hem (hopelijk heel) weer in en ga je weer verder met je dag.

Er is niks mis met voetbal kijken op een klein scherm. Maar de beleving wordt voor jou en je vrienden een stuk echter op een 46 inch Full HD LED scherm. De indruk die je ermee maakt bij je vrienden is ook niet mis. Meer reden voor een herhaling bij jouw thuis. Hoef je ook je huis niet meer uit. Dit kan natuurlijk niet de enige reden zijn om een tv te huren. Je tv kan tijdelijk kapot zijn. Je wil het nieuwe seizoen van Game Of Thrones in Full HD zien. Of misschien wel gewoon een avondje gamen met een groot scherm. Genoeg redenen om een tv te huren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk naar mogelijkheden van een tv huren.