relatiegeschenken

Giveaways om herinnerd te worden

Opvallen met je merk kun je doen met grotere, duurdere geschenken dan je concurrenten hebben. Maar uiteindelijk zal dit waarschijnlijk niet het gewenste resultaat opleveren. Een relatie die iets duurs krijgt, voelt zich meer ongemakkelijk dan echt gevleid. We hebben namelijk van nature de behoefte om iets terug te doen voor wie iets voor ons doet. Een groot geschenk doet beseffen dat je hier niet tegenop kunt boksen. Daarom zijn giveaways al gauw goed! Ze zijn in te zetten op evenementen, beurzen of gewoon als kleine attentie voor je klanten, leveranciers of je eigen personeel.

Klein maar nuttig

Is aanstekers bedrukken dan de oplossing? Wellicht. Het zijn kleine weggevertjes, maar let wel op voor wie het is en of het niet té klein is. Bovendien willen veel bedrijven roken niet meer stimuleren en zijn aanstekers dus not-done. Natuurlijk zijn deze presentjes niet alleen voor rokers, maar ook bijvoorbeeld om kaarsjes of een gasstelletje aan te steken. Campings zouden deze bijvoorbeeld erg goed kunnen weggeven. Maar er zijn uiteraard veel meer giveaways! Winkelwagenmuntjes zijn ontzettend nuttig en effectief. Deze zijn er vaak in handige sleutelhangers, zodat je ze altijd bij je hebt. Elke keer dat het muntje gebruikt wordt, wordt je relatie aan je merk herinnerd.

Innovatiever dan je denkt!

Over sleutelhangers gesproken. Dit zijn misschien wel de meest veelzijdige giveaways. Want je kunt zóveel handige dingetjes aan een sleutelhanger hangen. Het is dan ook niet voor niets dat sleutelhangers bedrukken altijd erg in trek is. Een lampje, een foto, een flesopener. Dit zijn slechts voorbeelden van praktische spulletjes voor aan je sleutelhanger. Dan is er ook nog de keyfinder. Deze hang je aan je sleutelbos en meestal met een bijbehorende app vind je je sleutels eenvoudig terug. Je keyfinder gaat geluid maken of je app vertelt je waar de innovatieve sleutelhanger met je sleutels ligt!